Talviharjoittelu

Seuran jäsenten talviharjoituspaikkana toimii Harjun koulun liikuntasali. Harjun koulu sijaitsee aivan Lahden keskustassa, Vuorikatu 29. Tulethan vuorolle ajoissa, sillä koulun ovet ovat lukittuina vuorojen aikana.
Seuramme ei tällä hetkellä ota aivan aloittelevia ampujia harrastoimintaan mukaan talviharjoitusvuoroille. Uudet harrastajat toivotamme tervetulleeksi seuraan kesän ammuntakurssien kautta, jotta voimme taata turvallisen harrastusympäristön kaikille.

Harjoitusvuorot talvella 21-22

MA   19:00 - 21:00 (juniorit)
KE   19:00 - 21:00
PE   19:00 - 21:00
SU   18:00 - 20:00

Kesäharjoittelu

Kesällä seuran jäsenten käytössä on Mukkulan ammuntarata. Ulkokenttä sijaitsee kauniin Ritamäen luonnonsuojelualueen välittömässä läheisyydessä ja aivan Vesijärven tuntumassa. Ulkokentän osoite on Ritamäen puistotie.

Ulkokenttä on jäsenten käytössä  periaatteessa 24/7, mutta valaistusta kentällä ei ole. Kentälle ja kentän parkkipaikalle vievä tie on suljettu lukitulla portilla, johon jäsenillä on oikeus hankkia avain 15€ panttia vastaan.

Jäsenmaksut 2021

Aikuiset, yli 20-vuotiaat100€
Juniorit50€
Perhemaksu, 2 aikuista + 2 lasta
mikäli lapsia useampi
+20€/lapsi
Kannatusjäsen200€
Avainpantti Mukkulan jousiammuntaradan porttiin15€

Jäsenmaksu oikeuttaa käyttämään Mukkulan jousiammuntarataa ympäri vuoden sekä Harjun koulun salivuoroja talvikaudella. Jäsenmaksu kattaa lisäksi seuran ammuntataustojen ja taulujen käytön. Seuran jäsenillä on mahdollista lunastaa panttia vastaan avain Mukkulan ammuntaradan porttiin.
Mikäli liittyy seuraan kesän jousiammuntakurssin kautta, peritään ensimmäiseltä vuodelta 50% kuluvan vuoden jäsenmaksusta.
Mikäli liittyy seuraan syys-joulukuun aikana, peritään 50% kuluvan vuoden jäsenmaksusta.

Jäseneksi liittyminen

Kun haluat liittyä jäseneksi Lahden Vasamaan, ota yhteyttä seuran sihteeriin lahdenvasama@gmail.com.